
ارسال شده توسط:نویسنده | تاریخ:۱۲-۰۹-۱۳۹۶
چگونه رتبه برتر کنکور شویم ؟ چگونه در کنکور رتبه های تک و دو رقمی کسب کنیم ؟ در هر سال خیلی از داوطلبان کنکوری مطالعه خود را با هدف و یا آرزوی رتبه برتر شدن در کنکور سراسری آن سال شروع میکنند و ادامه میدهند اما تعداد کمی وجود دارند که هدف خود را در ادامه راه به یاد دارند و برای آن تلاش میکنند افرادی که آرزوی رتبه برتر شدن در کنکور را دارند باید بدانند این کار به سادگی انجام نمیشود و نیازمند شرایطی خواهد بود .…
بیشتر 0 دیدگاه

ارسال شده توسط:نویسنده | تاریخ:۱۱-۲۹-۱۳۹۶
?چگونه هنگام درس خواندن، حواسمان بيشتر جمع کنیم؟ ۱) هنگام درس خواندن، کاغذ و خودکاري کنار دستتان بگذاريد و فکرهايي را که به ذهنتان ميرسد و مزاحم درس خواندتان ميشود، يادداشت کنيد. با اين کار ديگر نگران فراموش کردن کارها و ايدهها نيستيد و به خودتان يادآوري ميکنيد درست است که اين کارها به اندازهاي مهم هستند که آنها را يادداشت کنيد و بعداً برايشان کاري انجام دهيد، امّا آنقدر مهم نيستند که به خاطرشان درس خواندن را متوقّف کنيد. 2) سعي کنيد هدف مشخّصي را معيّن کنيد که…
بیشتر 0 دیدگاه

ارسال شده توسط:نویسنده | تاریخ:۱۱-۲۰-۱۳۹۶
روش مطالعه درس شیمی : ١- ياد اوري مطالب حفظي گذشته: براي اين كار شما بايد مطالب مربوطه را ترجيحا به صورت كليد واژه ويا رمز گذاري به خاطر سپرده باشيد تا بتوانيد راحت تر بازيابي ذهني كنيد. استفاده کردن از کتاب عبارت نامه مهر و ماه که تموم نکات حفظی و مفهومی کتاب درسی را در یک جا جمع کرده است برای این امر مفید است. ٢-ياد آوري فرمول هاي گذشته : براي اين امر مي توانيد از دسته بندي فرمول هاي مربوطه به هر مبحث مشخص استفاده كنيد…
بیشتر 0 دیدگاه

ارسال شده توسط:نویسنده | تاریخ:۱۱-۲۰-۱۳۹۶
همه آنچه که باید برای موفقیت در کنکور تجربی بدانیم : رشته تجربی و سپس مباحث مهمی که میتوانند بسیار در بهبود رتبه هایی که برای هر رشته مد نظرتان موثر باشند را توضیح خواهیم داد. درجه سختی و آسانی هر مبحث با توجه به سطح درسی داوطلبان در سطوح ضعیف،متوسط و قوی: ادبیات تعداد تست تعداد تست میزان سختی برای داوطلبان با پایه ضعیف چند از ۱۰؟ میزان سختی برای داوطلبان با پایه متوسط تا قوی-چند از ۱۰؟ قرابت معنایی ۹ ۴ از ۱۰ ۴ از ۱۰…
بیشتر 0 دیدگاه

ارسال شده توسط:نویسنده | تاریخ:۱۱-۲۰-۱۳۹۶
روش مطالعه فیزیک 1-پیش نیاز شروع مطالعه : قبل از این که این متن رو شروع به خوندن کنید، یک خواهش جدی دارم. صبور باشید و این متن رو هر قدر هم که بود تا آخر بخونید و حتی چندین بار بخونید. به دو دلیل: اول به خاطر این که تکرار مکررات سایرین نیست و دوم به خاطر این که اگر منطق این متن رو درک کنید، خودتون رو تو درس فیزیک بیمه کردید. 2-شناخت صحیح از فیزیک: تو این درس رسیدن به ذهنیت طراح تست همه قضیه است. فیزیک…
بیشتر 0 دیدگاه

ارسال شده توسط:نویسنده | تاریخ:۱۱-۲۰-۱۳۹۶
قبل و بعد از مطالعه زيست شناسي چه کارهایی بايد انجام بدهيد: 1-تقسیم بندی یک فصل برای مطالعه : داوطلبان می توانند برای مطالعه یک فصل از درس زیست شناسی به صورت پاراگراف به پاراگراف آن را مطالعه کنند. به این صورت که ابتدا یک پاراگراف را به صورت روزنامه وار مطالعه کرده و زیر کلمات مهم آن خط بکشد و یا با ماژیک مارکر کند. در دور بعد با دقت بیشتر و عمیق تر مطالعه کنند و در آخر پاراگراف را از حفظ بازگو کنند. در انتهای مطالعه یک…
بیشتر 0 دیدگاه

ارسال شده توسط:نویسنده | تاریخ:۱۱-۱۷-۱۳۹۶
? راهنمای شرکت در " آزمون های مشاوره ای استعداد و رغبت ? مرحله 1️⃣ : ورود به سامانه همگام: hamgam.medu.ir ? مرحله 2️⃣ : کلیک بر روی گزینه ورود از منوی سمت راست ? مرحله 3️⃣ : ثبت کد و رمز دریافتی از مدرسه ? مرحله 4️⃣ : انتخاب گزینه آزمون های مشاوره ای ? مرحله 5️⃣ : انتخاب گزینه شرکت در آزمون ? مرحله 6️⃣ : کلیک بر روی آیکون کتابچه مقابل آزمون توانایی ? مرحله 7️⃣ : کلیک بر روی…
بیشتر 0 دیدگاه

ارسال شده توسط:نویسنده | تاریخ:۱۱-۱۷-۱۳۹۶
ً?چگونگی مطالعهی مفید برای کنکور 1⃣هنگام مطالعه، به چیزی غیر از درس فکر نکنید. (برگهی سفیدی در کنار خود داشته باشید و عوامل مخلی مطالعهتان را بنویسید و یک خط قرمز بر روی آن بکشید و هنگام استراحت دربارهی این نکات با پدر و مادر خود گفتوگو کنید.) 2⃣هنگام مرور درس، قسمتهای مبهم را مطالعه کنید. (هنگامی که به مطالعه میپردازید قسمتهایی از کتاب که مبهم هستند با یک علامت تعجب نشاندار کرده تا هنگام مرور، چنین مطالبی را بیشتر مورد توجه قرار دهید.) 3⃣پس از مرور درسها،…
بیشتر 0 دیدگاه

ارسال شده توسط:نویسنده | تاریخ:۱۱-۱۷-۱۳۹۶
تحلیل آزمون جز مهم ترین کارهایی هست که توی فرآیند آزمونی باید انجام بدید … پس بدون هیچ مقدمه ای میریم سر اصل مطلب ؛ شیوه درست تحلیل آزمون سوالا رو به چند دسته تقسیم کن اول اینکه برای تحلیل باید دوباره همه سوالا رو بخونین ، چه اونایی که یاد داشتید و چه اونایی که اصلا یاد نداشتید … دوم اینکه سوالا رو باید به چند دسته تقسیم کنید : درست ، شک دار ، نا درست ، نزده … برای هر کدوم از این موارد باید…
بیشتر 0 دیدگاه

ارسال شده توسط:نویسنده | تاریخ:۱۱-۱۲-۱۳۹۶
موانع برنامه ریزی بسیاری از دانش آموزان و دانشجویان برنامه های خود را به صورتهای گوناگون (ماهانه، هفتگی یا روزانه) تنظیم میکنند ولی در عمل اکثر آنها موفق به اجرای منظم یا کامل آن نمیشوند و پس از مدتی از ادامه ی برنامه باز میمانند یا از آن صرفنظر میکنند. یکی از علتهای شکست این برنامه ها واقعبینانه نبودن آنهاست؛ یعنی براساس تواناهایی های افراد و به صورت واقعبینانه تنظیم نمیشوند. یکی دیگر از علتهای ناکامی این برنامهها آن است که موقع تدوین برنامه، اصول فنی برنامه ریزی رعایت نمیشود…
بیشتر 0 دیدگاه