موانع برنامه­ ریزی

موانع برنامه­ ریزی

موانع برنامه ­ریزی

بسیاری از دانش­ آموزان و دانشجویان برنامه ­های خود را به صورت­های گوناگون (ماهانه، هفتگی یا روزانه) تنظیم می­کنند ولی در عمل اکثر آنها موفق به اجرای منظم یا کامل آن نمی­شوند و پس از مدتی از ادامه­ ی برنامه باز می­مانند یا از آن صرف­نظر می­کنند. یکی از علت­های شکست این برنامه ­ها واقع­بینانه نبودن آنهاست؛ یعنی براساس تواناهایی­ های افراد و به صورت واقع­بینانه تنظیم نمی­شوند. یکی دیگر از علت­های ناکامی این برنامه­ها آن است که موقع تدوین برنامه، اصول فنی برنامه ­ریزی رعایت نمی­شود و بالاخره علت سوم را باید در ضعف اجرا، بی­ارادگی، عدم سماجت و پی­گیری افراد جست­وجو کرد.

قبل از هر نوع برنامه­ ریزی، خود را بشناسید

  • چه ساعاتی از طول شبانه­روز، بهترین ساعات و کدام اوقات نامناسب هستند. اوقات خوب، زمانی است که شما حداکثر تمرکز، نشاط و انرژی را دارید و اوقات نامناسب، زمانی است که کارایی و نشاط کمتری دارید. این­ها را معلوم کنید تا بفهمید بعداً چگونه باید از آنها استفاده کنید.
  • سرعت مطالعه خود را در هر درس تعیین کنید. شما بعضی از دروس را کند و برخی دیگر را سریع­تر می­خوانید.
  • مجموع ساعات مطالعه­ ی خود را در هر روز و در انتهای هفت ثبت و محاسبه کنید تا دربیابید روزانه به­ طور میانگین چند ساعت مطالعه می­کنید تا بر مبنای آن بتوانید حجم کار روزانه را تنظیم کنید.
  • به همه تکالیف و تمرین­ های تشریحی و تستی که در منزل حل می­کنید نمره دهید یا درصدگیری کنید تا براساس آن بتوانید نقاط ضعف خود را بشناسید.
  • عادت­های شخصی خود را بشناسید.
  • سامانه مشاورکمک به کمک مشاوران مجرب در خدمت دانش آموزان ودانشجویان عزیز است در کنار آنها # موانع برنامه ­ریزی#برنامه_مناسب را آسان سازد.

    هموطنان عزیز جهت مشاوره تلفنی میتوانند با شماره ۹۰۹۰۷۰۹۵۱ از طریق تلفن ثابت تماس حاصل فرمایند. همچنین جهت رزرو وقت مشاوره حضوری هم میتوانند با شماره ۰۲۱۴۴۰۶۵۳۳۵ تماس بگیرند. دوستانی که از طریق این سایت( سایت مشاورکمک) برای رزرو وقت مشاوره اقدام میکنند از تخفیف ۲۰ درصدی در خدمات مشاوره ای برخوردار خواهند شد.(حتما در زمان رزرو وقت اشاره بفرمایید که از طریق از سایت مشاورکمک هستید)

0 دیدگاه

دیدگاه خود را بنویسید: