چگونه هنگام درس خواندن، حواسمان بيش‌تر جمع کنیم؟

چگونه هنگام درس خواندن، حواسمان بيش‌تر جمع کنیم؟

?چگونه هنگام درس خواندن، حواسمان بيش‌تر جمع کنیم؟

۱) هنگام درس خواندن، کاغذ و خودکاري کنار دستتان بگذاريد و فکرهايي را که به ذهنتان مي‌رسد و مزاحم درس خواندتان مي‌شود، يادداشت کنيد. با اين کار ديگر نگران فراموش کردن کارها و ايده‌ها نيستيد و به خودتان يادآوري مي‌کنيد درست است که اين کارها به اندازه‌اي مهم هستند که آن‌ها را يادداشت کنيد و بعداً برايشان کاري انجام دهيد، امّا آن‌قدر مهم نيستند که به خاطرشان درس خواندن را متوقّف کنيد.

 

۲) سعي کنيد هدف مشخّصي را معيّن کنيد که در هر بار درس خواندن، به آن برسيد. اين کار کمک مي‌کند توجّه‌تان را به کار مشخّصي که در دست داريد، معطوف کنيد. هم‌چنين اين کار بازخوردي از پيشرفت، به شما مي‌دهد.

 

۳) به اين فکر نکنيد که: «بايد همه‌چيز کامل باشد.» اين شعار را در ذهن داشته باشيد که: «با شرايطي که دارم، بيش‌ترين تلاش خود را خواهم کرد.»

 

۴) سعي کنيد جاي خاصّي را براي درس خواندن انتخاب کنيد که وسايل حواس پرت‌کني، مثل راديو و تلويزيون در آن نباشد.

 

۵) محلّ درس خواندن خود را تميز و مرتّب نگه داريد و سعي کنيد از آن فقط براي درس خواندن استفاده کنيد. اين کار حواس‌پرتي را کاهش مي‌دهد و کمک مي‌کند راحت‌تر به حالت تمرکز دست يابيد.

 

۶) ‌درس خواندن را در دوره‌هاي زماني محدود انجام دهيد تا بدانيد به زودي نقطه‌ي پايان فرا مي‌رسد. بي‌وقفه درس خواندن، طوري که به نظر مي رسد نقطه‌ي پاياني وجود ندارد، سخت‌تر است.

 

۷) همه‌ي کتاب‌ها، جزوه‌ها و کتاب‌هاي کمک درسي‌تان را کنار دست‌تان بگذاريد. اگر لازم باشد براي آن‌ها از جايتان بلند شويد يا مدّتي دنبالشان بگرديد، حواس‌تان بيش‌تر پرت مي‌شود.

 

۸) با هم‌کلاسي‌هايتان راجع به درس‌خواندن‌تان صحبت کنيد. با بحث کردن درباره‌ي مطالب مهمّ درس، ذهنيّت معقولي درباره‌ي مسائل مهمّ درس و سؤال‌هايي پيدا مي‌کنيد که بيش‌تر ممکن است در امتحان بيايند. اين کار هم‌چنين فرصت ايده‌آلي است براي آشنايي با نظرات ديگران؛ درس خواندن گروهي، راه بي‌نظيري براي مطالعه‌ي فعّال است.

 

۹) گاهي اوقات دانش‌آموزان و دانشجويان، از وضعيت جزوه‌هاي خود راضي نيستند و جزوه‌ي ديگران را قرض مي‌گيرند تا مال خودشان را کامل کنند. يادتان باشد هميشه جزوه‌هايتان را بر اساس تاريخ، مرتّب کنيد و موضوع اصلي درس را بيابيد. وقتي جزوه مي‌نويسيد، حاشيه‌ي آن‌ را خالي بگذاريد تا بعداً بتوانيد سوال‌ها، توضيح‌ها و کلمات کليدي را که به ذهن‌تان مي‌رسد، کنار آن بنويسيد. هم‌چنين نبايد تا آخر سال صبر کنيد تا متوجِّه شويد جزوه‌هايتان ناقص است. هر هفته جزوه‌هايتان را مرور کنيد. اگر لازم بود آن‌ها را کامل کنيد و قسمت‌هايي را که نمي‌فهميد، از معلّم يا استاد بپرسيد. چگونه هنگام درس خواندن، حواسمان بيش‌تر جمع کنیم؟

سامانه مشاورکمک به کمک مشاوران مجرب در خدمت دانش آموزان ودانشجویان عزیز است در کنار آنها # چگونه هنگام درس خواندن، حواسمان بيش‌تر جمع کنیم#برنامه_مناسب را آسان سازد.

هموطنان عزیز جهت مشاوره تلفنی میتوانند با شماره ۹۰۹۰۷۰۹۵۱ از طریق تلفن ثابت تماس حاصل فرمایند. همچنین جهت رزرو وقت مشاوره حضوری هم میتوانند با شماره ۰۲۱۴۴۰۶۵۳۳۵ تماس بگیرند. دوستانی که از طریق این سایت( سایت مشاورکمک) برای رزرو وقت مشاوره اقدام میکنند از تخفیف ۲۰ درصدی در خدمات مشاوره ای برخوردار خواهند شد.(حتما در زمان رزرو وقت اشاره بفرمایید که از طریق از سایت مشاورکمک هستید)

0 دیدگاه

دیدگاه خود را بنویسید: