برای کسب نمره خوب چگونه درس بخوانیم؟

برای کسب نمره خوب چگونه درس بخوانیم؟

 

برای کسب نمره خوب چگونه درس بخوانیم؟

?

١- دروس از نظر قالب به سه دسته تمرینی، حفظی و خواندنی تقسیم می شوند که هرکدام شیوه مطالعه خاص خود را خواهد داشت.

?

٢- دروس تمرینی، دروسی هستند که برای یادگیری نیاز به حل تمرین فراوان دارند. مانند ریاضی، فیزیک، مسائل زیست شناسی، مسائل اقتصاد و…..

برای این دروس باید بیشتر زمان واحد مطالعاتی خود را به تست زدن اختصاص دهید برای مثال اگر واحد مطالعاتی شما ٩٠ دقیقه ای است باید ٣٠ دقیقه را به مطالعه و رسم الگوهای یادآوری و ٦٠ دقیقه را به حل تمرین اختصاص دهید.

?

٣- دروس خواندنی، دروسی هستند که برای یادگیری نیاز به استدلال و حفظ کردن مطالب دارید. مانند دین و زندگی، زیست شناسی، فلسفه و منطق و….

برای این دروس باید بیشتر زمان واحد مطالعاتی خود را به مطالعه به شیوه لایه ای ( به این صورت که ابتدا یک پاراگراف را مطالعه کرده و حاشیه نویسی آن را انجام دهید، سپس سعی کنید پاراگراف اول را برای خود توضیح دهید، سپس پاراگراف دوم را مطالعه کرده و این بار پارارگراف اول و دوم را برای خود توضیح دهید و همین شیوه را ادامه دهید تا به انتهای صفحه برسيد، ‎وقتي به انتهاى صفحه رسيديد كل صفحه را براى خودتان توضيح دهيد و همين كار را براى هر صفحه انجام دهيد تا به انتهاى درس برسيد.) و حاشیه نویسی اختصاص دهید برای مثال اگر واحد مطالعاتی شما دقیقه ای است باید٦٠ دقیقه را به مطالعه و حاشیه نویسی و ٣٠ دقیقه را به حل تمرین اختصاص دهید.

?

٤- دروس حفظی، دروسی هستند که برای یادگیری نیاز به تکرار دارند. مانند لغات ادبیات، لغات عربی، لغات زبان و….

برای یادگیری این مباحث فیش نویسی را فراموش نکنید، فیش برگه های کوچکی است که می توانید یک طرف آن را لغت مربوطه و طرف دیگر آن را مترادف آن یا جمله ای که کلمه را برای شما تداعی می کند یادداشت کنید.

?

٥- مرور خلاصه نویسی های خود را فراموش نکنید.

مرور سبب می شود مطالب وارد حافظه بلندمدت شما شده و در جلسه آزمون سراسری سرعت عمل شما را افزایش می دهد.

?

٦- مطابق یک برنامه مطالعه کنید.

برنامه مطالعاتی دقیق به شما کمک خواهد کرد به تمامی دروس به صورت متعادل پرداخته و در بازه های مشخص مانند جمع بندی نیمسال اول، نورزو و.. دروس مشخصی را جمع بندی کنید.

?

بنابراین با یادگیری روش های صحیح مطالعه و برنامه ریزی دقیق می توانید مطالعه با کیفیتی داشته باشید و با مرور این مطالب سرعت عمل خود را در امتحانات افزایش دهید.

 

???

نکته‌هاي مهم درباره‌ي درس خواندن در ساعت‌هاي مختلف

 

? صبح‌ها بيش‌تر سعي در يادگيري مطالب داشته باشيد.

 

? درس‌هايي را که نياز به مرور دارند، ترجيحاً به شب موکول کنيد.

 

? بلافاصله پس از غذا خوردن، با شکم پر مطالعه نکنيد.

 

? قبل و بعد از مطالعه، حتماً استراحت کنيد.

 

? از روش شرطي‌سازي، نسبت به زمان مطالعه سود جوييد.

 

? هنگام هيجان‌هاي عصبي، ترس، خشم، اضطراب، کينه و ناراحتي مطالعه نکنيد؛ زيرا در آن لحظات، تمرکز نداريد.

 

? براي مطالعه، شور و شوق و اشتياق فراوان داشته باشيد. در حالت خستگي و بي‌خوابي مطالعه نکنيد، چون براي مطالعه، تمرکز حواس نداريد.

 

? انتظار بي‌جا از خود نداشته باشيد. به اندازه‌ي هوش، استعداد، توانايي و تلاشتان بهره خواهيد برد.

 

? پس از يک ورزش سنگين، با همان خستگي و بدن عرق کرده، مطالعه نکنيد.

 

?ابتدا وضعيت جسمي و روحي خود را متعادل کنيد و سپس شروع به مطالعه نماييد.

 

❌متخصّصان مطالعه و يادگيري، به شدّت اعتقاد دارند که مهم‌ترين عامل تخريب حافظه و نداشتن تمرکز عالي، «اضطراب» است. برنامه‌ريزي درسي، مطالعه در طول سال تحصيلي و استفاده‌ي بهتر از زمان و البته آسودگي شب امتحان، از اضطراب‌هاي کاذب جلوگيري مي‌کنند.

سامانه مشاورکمک به کمک مشاوران مجرب در خدمت دانش آموزان ودانشجویان عزیز است در کنار آنها # برای کسب نمره خوب چگونه درس بخوانیم؟ #برنامه_مناسب را آسان سازد.

هموطنان عزیز جهت مشاوره تلفنی میتوانند با شماره ۹۰۹۰۷۰۹۵۱ از طریق تلفن ثابت تماس حاصل فرمایند. همچنین جهت رزرو وقت مشاوره حضوری هم میتوانند با شماره ۰۲۱۴۴۰۶۵۳۳۵ تماس بگیرند. دوستانی که از طریق این سایت( سایت مشاورکمک) برای رزرو وقت مشاوره اقدام میکنند از تخفیف ۲۰ درصدی در خدمات مشاوره ای برخوردار خواهند شد.(حتما در زمان رزرو وقت اشاره بفرمایید که از طریق از سایت مشاورکمک هستید)

0 دیدگاه

دیدگاه خود را بنویسید: